Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/07/2019
Hele dag

Locatie
Landgoed De Dellen

Categorieën


Workshop leef-je-leven!

Je leven kabbelt voort, vervlakt en verbleekt. Je bent niet de persoon geworden die je had willen zijn. Je voelt je klem zitten, de regie is zoek en het leven lijkt aan jou voorbij te trekken.

We gaan aan de slag om ‘het grote verhaal’ van ons leven te schrijven, ons levensverhaal in fragmenten. We schrijven samenhang, zoeken betekenis, maar het voornaamste is, dat we de ziel terugbrengen in ons verhaal, dat wat raakt, dat wat over ‘mij’ gaat, over verbinding en bezieling. Tijdens deze workshop laten we ons inspireren door verhalen en mythes, door muziek en beelden, lees: de taal van de ziel, van het hart.

Leef je leven   noaber_6   noaber_1

Het grote verhaal vertellen

De werkelijkheid om ons heen in de buitenwereld is niets anders dan een uitvergroting van onze eigen binnenwereld, aldus Socrates. We verlangen iets van buiten, maar moeten we ook niet van binnen aan de slag? We kunnen als een kind blijven wachten, maar laten we ons eigen grote verhaal gaan schrijven. Laten we onze verbeeldingskracht gaan gebruiken, de kracht van muziek die niet gaat over cijfers en analyse, maar over de zachte waarden in ons leven: liefde, vertrouwen, kwetsbaarheid, verlangen en vriendschap.

Blijf niet langer klem zitten en schrijf je nu in

Inschrijving is individueel en leren doe je als groep. Laat je een dag mee´voeren’ door de natuur in ons retro busje en maak de interne reis om weer contact te leggen met de diepste verlangens en dromen. Na aanmelding ontvang je een vraag ter voorbereiding op de workshop.

  • aantal plaatsen: max. 6
  • mentor: Gert Heres
  • locatie en praktisch informatie volg deze link
  • lees hier ervaring van deelnemers

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Categorieën:

Gert Heres

Mijn naam is Gert Heres, ik ben getrouwd en we hebben drie volwassen zonen. Ik ben nuchter, onconventioneel en met de nodige humor en relativeringsvermogen. Ik heb iets met retro VW busjes en halve marathons. En ik hou van mijn werk als coach / counselor.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.