Coach / Counselor

Vaak beperkt coachen tot praten. Maar het kan ook anders. Meer doen dan alleen het volgen van methoden en theorieën. Het is lichtvoetig en respectvol experimenteren en spelen met de werkelijkheid zonder te vervallen in oppervlakkigheid.

 

profielgh1479724851219 Personalia

Mijn naam is Gert Heres, ik ben getrouwd en we hebben drie volwassen zonen. Ik ben nuchter, onconventioneel en met de nodige humor en relativeringsvermogen. Ik heb iets met retro VW busjes en halve marathons. En ik hou van mijn werk!

Achtergrond

Ik heb jarenlang als consultant/projectleider gewerkt voor de grote consultancy bureau’s bij de top-100 bedrijven en organisatie in Nederland. Gaande weg ontdekte ik dat mijn belangstelling en zorg veel meer lag bij de ‘mens’ dan het project. Zie voor een overzicht ook mijn Linkedin profiel.

Om in het begeleiden van mensen nog beter te worden heb ik onder andere opleidingen en training gevolgd van; coach, familieopstellingen en integratieve therapie. Een traject waarbij ik mezelf tegen gekomen ben, en nu mag ik jou helpen in jouw proces.

Contact

Bel voor een gratis kennismaking of een intake 06-42577660 of stuur een bericht via de contactpagina.

Ik ben lid van de beroepsvereniging begeleidingskunde LVSC.

Pin It on Pinterest