De Veluwenaar

De Veluwenaar met het beeld van een zwijgzaam mens met een ondoorgrondelijk masker. Gehecht aan het verleden, gehecht aan de duisternis. Hoe mooi is het als coach, als mens, een Veluwenaar, vanuit de winter te brengen naar het licht van de lente. Als geboren en getogen Veluwenaar begrijp ik de mens, de gebruiken en de gewoonten in de streek Apeldoorn, Heerde, Zwolle en omgeving.

Behoeften om de kunst van het leven te leren beheersen. Het spitten in de aarde, het inzaaien van de moestuin, het schoffelen van het onkruid. De liefde te ontvangen van de ander én te geven. Houd me vast, durf kwetsbaar te zijn. Wie mag meelopen om de angsten te overwinnen.

Herken je dit?

  • Worstel je met perfectionisme?
  • Ben je veel bezig met het tevreden stellen van anderen
  • Presteren, jezelf bewijzen en heb je vaak het gevoel dat je doet alsof?
  • Heb je last van uitstelgedrag?
  • Word je gek van die stemmetjes in je hoofd hoe het beter kan?
  • Laat je je door kritiek uit het veld slaan? Of ontplof je juist van kritiek?
  • Ben je vaak gestrest en moe?
  • Verlang je naar innerlijke rust en meer zelfvertrouwen in je werk en in je leven?

Binnen en buiten verbinden

Wij begeleiden individuen, professionals en teams bij het beter leren kennen van hun eigen binnenwereld en het begrijpen van anderen in de buitenwereld. Waarom denken, voelen en doen we zoals we doen? Wij zoeken naar waar het eigenlijk om gaat, voorbij de oppervlakte. Je leert breder en dieper kijken, met respect voor wat er is.

Onze coach /counseling-praktijk is een warme plek

Onze praktijk ligt in de streek Apeldoorn, Heerde, Zwolle is een warme plek om deze speurtocht te verrichten. Wij zijn gevestigd in Heerde op Veluwe aan de rand van een uniek natuurgebied. Waar je ons regelmatig kunt vinden met onze retro bus voor een training, workshop of coaching traject.

Als gediplomeerd coach/counselor benader ik je als gelijkwaardig mens en niet als patiënt. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek, dan kunnen we gezamenlijk je vraagstelling onderzoeken. En als we een klick hebben maken we afspraken voor vervolg gesprekken.

Apeldoorn, Heerde, Zwolle