Dat lege gevoel …. waarvan jij weet dat het er is. Ik stopte onderweg huilde en huilde, maar het was goed. We, ik in ieder geval, probeer dat lege gevoel zo snel als mogelijk weg te duwen. Ik doe dat door te kijken of er nieuwe berichtjes zijn op mijn telefoon en vul maar in. Maar in dat overweldigende gevoel van eenzaamheid ligt geluk opgesloten. Verdriet is poëzie, het is het geluk dat je leeft.

Categorieën: EmotieIdentiteit

Gert Heres

Mijn naam is Gert Heres, ik ben getrouwd en we hebben drie volwassen zonen. Ik ben nuchter, onconventioneel en met de nodige humor en relativeringsvermogen. Ik heb iets met retro VW busjes en halve marathons. En ik hou van mijn werk als coach / counselor.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.