Reis / retraite

Avontuur, uitdagingen en het gevaar trotseren. Dat is een diep verlangen dat in de ziel van een man geschreven staat. Het mannen hart heeft een plek nodig waar niets geprefabriceerd is. Waar geen telefoons zijn, deadlines en vergaderingen.

Diep in zijn hart leven fundamentele vragen die simpelweg niet aan de keukentafel beantwoord kunnen worden. Wie ben ik, wat wil ik en wat is mijn bestemming. Als een man er ooit achter wil komen wie hij is, moet hij een reis met zichzelf maken. 

Into the Wild, is een 3-daagse training alleen voor mannen. We gaan een reis maken langs jouw geschiedenis, een reis naar jouw binnenwereld. Om op een dieper niveau contact te maken met de mannelijke kracht in jou. En het is een reis die alleen kan in broederschap om elkaar te ontmoeten en aan te moedigen en te verbroederen.

Het programma, aan de orde komen thema’s als;

  • Opstaan/zichtbaar worden en je plek innemen, als man zonder machogedrag
  • Leren beschermen/begrenzen met een open hart, zonder dat je een week balletje wordt
  • Richting, helderheid, betrouwbaarheid en oprechtheid bieden
  • Leiderschap vanuit innerlijk vaderschap
  • Het hart wil weer meedoen, samen met daadkracht
  • Spreek je moed aan om gedurfde keuzes te maken als dat nodig is.
  • Doe dingen die echt belangrijk zijn voor jezelf en je omgeving. 

Als je deze reis vooraf met je hoofd wil beredeneren/regisseren kan je daar beter nu al mee stoppen want het is met niks te vergelijken. Het vraagt om overgave en het loslaten van controle. Je laten meevoeren en overgeven aan het proces van zelfonderzoek. Je laten raken door het programma vol van uitdagingen en ontdekkingen.

Hoe ziet de 3-daagse reis eruit

Aan deze training kunnen maximaal 6 mannen deelnemen. We gaan ook letterlijk een reis maken met onze klassieke VW bus. Al zoekend en dwalend gaan we samen in de bus de ontdekkingstocht maken naar het hart van de man.

Praktische zaken

Inbegrepen zijn;
– 2 overnachtingen
– eten en drinken

Zelf meenemen
– slaapzak
– makkelijk zittende kleding
– handdoeken

Door wie

Deze 3-daagse reis wordt geleid door Gert Heres – coach / ervaringsgerichte psychosociaal therapeut i.o. Er is ruimte in het programma voor persoonlijke gesprekken.

Data

Into the Wild, 3-daagse staat gepland voor 23-24-25 mei 2024. Er zijn 6 plaatsen beschikbaar in volgorde van aanmelding.

Investering

Deelname aan deze 3-daagse training bedraag € 400,- (inclusief btw.)

Wat levert het op?

Het is een investering in jezelf maar ook voor/in je gezin, je werk, je eigen bedrijf. Het helpt je om je plek in te nemen als man, als leider, als vader, en als de unieke persoon die je bent. 

Inschrijven of meer info

Aanmelden of vragen stuur een mail naar gertheres@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in.