Herken je dit?

Je leven kabbelt voort, vervlakt en verbleekt. Je bent niet de persoon geworden die je had willen zijn. Je voelt je klem zitten, de regie is zoek en het leven lijkt aan jou voorbij te trekken. Investeer in jezelf en ontdek samen met ander wat jou beweegt en leer van elkaar. Herken je dit?

Dan is dit iets voor jou

We gaan aan de slag om ‘het grote verhaal’ van ons leven te schrijven, ons levensverhaal in fragmenten. We schrijven samenhang, zoeken betekenis, maar het voornaamste is, dat we de ziel terugbrengen in ons verhaal, dat wat raakt, dat wat over ‘mij’ gaat, over verbinding en bezieling. Tijdens deze workshop laten we ons inspireren door verhalen en mythes, door muziek en beelden, lees: de taal van de ziel, van het hart.

Het Grote Verhaal Vertellen. De werkelijkheid om ons heen in de buitenwereld is niets anders dan een uitvergroting van onze eigen binnenwereld, aldus Socrates. We verlangen iets van buiten, maar moeten we ook niet van binnen aan de slag? We kunnen als een kind blijven wachten, maar laten we ons eigen grote verhaal gaan schrijven. Laten we onze verbeeldingskracht gaan gebruiken, de kracht van muziek die niet gaat over cijfers en analyse, maar over de zachte waarden in ons leven: liefde, vertrouwen, kwetsbaarheid, verlangen en vriendschap.

Hoe ziet deze inspiratie workshop eruit:

Inschrijving is individueel en leren doe je als groep. Laat je een dag mee´voeren’ door de natuur in ons retro busje en maak de interne reis om weer contact te leggen met de diepste verlangens en dromen. Na aanmelding ontvang je een vraag ter voorbereiding op de workshop.

  • aantal plaatsen: max. 6
  • duur: 1 dag van 9:30 tot 16:30 uur
  • wil je op de hoogte blijven van nieuwe data volg dan deze link
  • mentor: Gert Heres
  • kosten: 155,- euro (inclusief materialen, koffie en picknick lunch)
  • locatie en praktisch informatie volg deze link
  • lees hier ervaring van deelnemers
->> Voor actuele data en aanmelden volg deze link

Leef je leven    inspiratie workshop Leef-je-Leven
retraite2    noaber_4