Ben je ergens in vastgelopen? Stroomt het niet lekker op je werk? Of zijn er strubbelingen in je privé leven die jouw functioneren negatief beïnvloeden? En verlang je naar meer authenticiteit en waarachtigheid in je werk en je leven?

Ik loop graag een eindje met je mee om te kijken wat wezenlijk belangrijk voor je is. Ik breng je graag weer in contact met je bezieling en je inspiratie. Samen met jou onderzoeken we wat er in de weg zit om jouw volle potentie en waarheid te kunnen leven. Niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven.

De gesprekken worden al wandelend of reizend met onze retro VW bus uitgevoerd. Coaching in de natuur en het reizen brengt je terug, back-to-basic, waar draait het om wat is nu echt belangrijk.

Hoe komen we tot resultaat

In de begeleiding werken we stap voor stap alle onderdelen van je leven door en komt uiteindelijk tot besluiten over wie je echt wilt zijn en waar je met heel je hart achter kunt staan. Je krijgt zicht op wie je werkelijk bent en hoe alle dingen voor jou in elkaar zitten en met elkaar verbonden zijn. En waar je zelf verandering in wilt aanbrengen, en welke mogelijkheden je daartoe ter beschikking hebt.

Dat gaat niet ineens, dat vraagt tijd je hebt het jezelf al langere tijd aangeleerd, dat geheugen en de herinnering zit in je cellen vergrendeld en mag loskomen en transformeren. Het vraagt onderzoek, geduld en mildheid met jezelf. Het vraagt ook toewijding, aandacht, diepgang, doorzettingsvermogen en focus om vanuit je onbewuste in volle bewustzijn je nieuwe overtuigingen te ankeren en toe te eigenen. Met gedegen begeleiding kom je tot een fantastisch resultaat!

Kennis maken?

Als gediplomeerd Coach benader ik je als gelijkwaardig mens en niet als patiënt. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek krijg je de ruimte om je verhaal te delen. In dit vrijblijvende kennismakingsgesprek (afspraak maken) zal ik uitleggen wat ik voor je kan betekenen. En als we een klik hebben maken we afspraken voor vervolg gesprekken.