Ik noem het altijd maar ‘de val uit het paradijs’ het ogenblik dat het gave kind dat je bent sinds je geboorte, wakker schrikt in het leven. Want ineens of voortdurend is er die vervelende gebeurtenis. Je werd gepest, je doet zo ontzettend je best om er maar bij te horen. En vul maar in. Je moet, zo jong als je bent, een weg zoeken in het leven en dat heb je gered. Maar ook latere gebeurtenissen kunnen traumatische sporen nalaten.

Patronen die jong in je leven, met je kinderlijke kwaliteiten, je staande hebben gehouden blijken nu niet meer te werken. Je word moe van al dat werken en zorgen of steeds op de vlucht te zijn, jezelf moeten verdedigen. Je wilt je vleugels uitslaan, ruimte hebben voor jezelf maar dat lukt niet.

Je worstelt en je hebt het gevoel er niet meer zelf uit te kunnen komen of je begrijpt niet goed wat er met je gebeurt. Je zoekt een plek waar jij je verhaal kunt doen, en dat het nu eens een keer om jou draait.

Voel je welkom in mijn praktijk, een plek waar je even op adem kunt komen. Waar we van mens-tot-mens contact hebben over waar jij op zoek naar bent. Wat jou ‘gevangen’ houd in de situatie waarin je nu verkeert. Samen maken we de reis op zoek naar de plek waar jij uit de levensstroom bent gestapt.

Ik werk ervaringsgericht en in een setting die voor jouw werkt. En dat kan zijn in mijn praktijk of in mijn retro VW busje, weg uit de benauwde ruimte, in een reis op zoek naar antwoorden. En waar nodig en in overleg werk ik ook lichaamsgericht (zie menu Psoas release).

Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zien we beiden genoeg aanknopingspunten dan kunnen we een vervolg geven aan de stap die je nu al gemaakt hebt. Stuur een mail met je vraag naar gertheres@gmail.com of stuur een WhatsApp bericht via het icoon rechtsonder in beeld.