Familieopstellingen

Het gezin en de familie waarmee je bent opgegroeid hebben je voor een groot deel gevormd. Wij mensen doen dingen in eerste instantie vaak zoals we dat “thuis geleerd hebben “. Het is enorm lastig om daar los van te komen. Je zit op een aantal gebieden klem tussen je eigen leven vormgeven en je loyaliteit aan hoe je het thuis geleerd hebt. Familieopstellingen kunnen inzicht geven en handvatten om hier iets aan te doen.

het-zwarte-schaap-van-de-familie

Heb je last van situaties die maar terug blijven komen en “gedoe”. Terwijl je er voor je gevoel al bijna alles aan gedaan hebt om het op te lossen? Wil je weten waar dat “gedoe” met broers, zussen, wellicht een van je ouders vandaan komt of er op andere manier mee leren omgaan?

Dan is een familieopstelling heel verhelderend. Het is inmiddels de snelst groeiende methode op het gebied van coaching en begeleiding. Je krijgt zicht op waar die handrem op je leven vandaan komt die verhindert dat jij je leven voluit kan leven.

 

Wil je deelnemen aan een familieopstelling workshop zie dan data voor actuele tijden. Inzichten uit systemisch werken met families worden in overleg ook toegepast tijdens coaching sessies.