Welkom
Bij een vriend of vriendin aan de keukentafel, of misschien bij een familie oudste je verhaal doen. Gewoon kunnen vertellen wat jouw bezig houdt. Dat is ook de meest aangewezen plek daarvoor hoef je geen coach te bezoeken. Maar soms ligt dat net even anders en kan het fijn zijn om iemand te spreken buiten je eigen bekende sociale netwerk. Gewoon iemand die zonder oordeel luisterd naar wat jou bezig houdt. Iemand die alle aandacht heeft voor jou en waar je vrij uit kunt praten.

Werkvorm
We gaan samen op pad in ons retro VW busje. We maken letterlijk en figuurlijk een reis langs de plekken en plaatsen in je leven waar jij bij stil wilt staan. En misschien gaan we afslagen missen of zijn er omleidingroutes. En soms zijn ze ook nodig om te komen waar jij naar toe wilt in je leven. Al zijn het diepe dalen, duistere wegen waar we doorheen moeten. Ik ken ze, maar we blijven samen op weg.

Resultaat
Waar we uit gaan komen, het proces zal het ons leren. We gaan met open vizier op pad. En wat ik je mee geef is een ervaring en een taak waar jij verder mee kunt gaan.