Mensen associëren een VW-busje vaak met avontuur, reizen, vrijheid, hippies en peace. En wat kan het ons daaraan ontbreken in het leven. We willen vrij zijn, ons vrij voelen, eigen keuzes maken en in plaats daarvan voelen we juist de druk en de last en -vul maar in- in ons leven. We voelen ons aan alle kanten gebonden en ervaren geen rust en vrijheid. En wat kunnen we er naar verlangen om het leven ten volle te leven! En tòch, we hèbben keuzevrijheid gekregen, we mógen grenzen stellen, maar wat kan dat lastig zijn! Ik help je daar graag bij.

Rijdend in mijn VW-bus kom ik onderweg regelmatig mensen tegen die een praatje komen maken. Vaak komen er verhalen los over vroeger. Herinneringen aan andere tijden, toen we nog jong waren en vol dromen over later. Als je goed luistert hoor je het verlangen naar die tijd door de woorden heen, je ziet het aan de ogen, de zachtheid in het gezicht. Helaas zijn onze dromen niet altijd waargemaakt en het leven loopt soms anders dan je vroeger gedacht en gehoopt had.

Ik wil je van harte uitnodigen een dag met mij en mijn bus(je) mee te reizen.
Je gaat als vanzelf in een lagere versnelling. Ervaar wat dat met je doet.
Er kunnen maximaal zes personen mee per rit. We maken kennis en lunchen samen.
Onderweg zijn er diverse (individuele) momenten voor bezinning en ontdek je andere inzichten. Aan het einde van de dag ontvang je een opdracht waarmee je verder (aan de slag) kunt.