Verander management game

De afdeling gaat veranderen, de organisatie wordt aangepast en vaak zijn daar goede redenen voor te geven. De argumenten (ratio) zijn legitiem maar ondanks dat kan het zo anders voelen. In deze verander management game gaan we ontdekken hoe emotie ons gedrag stuurt bij veranderingen. En vanuit die ervaring leren om veranderen processen effectiever in te steken zodat er beweging (verandering) gaat ontstaan.

Doelgroep

Yong professionals, projectleiders, teams, manageres, afdelingen

Vorm

Ervaringsgericht gaan de deelnemers voelen en ervaren wat er binnen (project)teams en in de organisatie tijdens veranderingen. Vanuit de ervaring en eigen voorkeurstijlen leren de deelnemers stijlen en patronen herkennen. Dit behulpzaam om projectteams snel op elkaar ingespeeld te krijgen en ontstaat er meer begrip wat de impact van veranderen op de organisatie is.

Hoe ziet de training er uit?

Op verzoek kunnen we de trainingen ook op maat aanbieden passend op uw vraagstuk. Onze trainingen zijn altijd ervaringsgericht, want door te doen, ervaren en beleven, leren we sneller en kunnen het geleerde ook direct in de praktijk brengen.

aantal plaatsen: 10 – 20 personen
locatie: in overleg
duur: circa 2 uur
mentor: Gert Heres